De groep

Amstelbest is een CPO. Dit staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Bouwen in een CPO is niet vrijblijvend. De deelnemers zijn gezamenlijk opdrachtgever en hebben daarmee volledige zeggenschap over het ontwerp, de planontwikkeling en de bouw van het woongebouw, maar dragen daarmee ook de risico’s ervan. We hebben de selectieprocedure van de gemeente doorlopen en zijn als groep uitgekozen om dit project te mogen doen.

Nog woningen beschikbaar

De groep is compleet. Er is op dit moment geen woning vrij. Wel kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

  • Beganegrond-woning van 110m2 met een tuin van 70m2. Plafondhoogte van 400cm.  Prijs € 540.000*, exclusief eeuwigdurende erfpacht (€ 8200,--* per jaar op basis van canonbetaling)
  • Panorama-woning van 98m2. Balkon van 3 meter diep op het zuidwesten. Plafondhoogte van 287cm. Prijs € 410.000*, exclusief eeuwigdurende erfpacht (€ 6600,--* per jaar op basis van canonbetaling)

* De prijzen zijn nog niet definitief

Je kunt je nog  inschrijven voor deze woningen. Als er meer inschrijvers zijn dan woningen, dan werken we met een wachtlijst.  Aan voorfinanciering zal rond de € 28.000,-- nodig zijn. Het moment van tekenen koop/aanneemovereenkomst is nabij, dus de voorfinanciering kan dan overgaan in bouwfinanciering.

Initiatiefnemers

Fred Mijnheer
Fred Mijnheer 
Woont met vrouw en kinderen in de Rivierenbuurt. Van huis uit planoloog maar al jaren werkzaam in de communicatiebranche.
"Al de nodige woningen in Amsterdam gehad, van studentenwoning in Uilenstede tot de huidige 30-er jaren woning. We zijn nu toe aan iets nieuws. Zonder daarvoor de stad uit te moeten, daarvoor is Amsterdam en de Rivierenbuurt veel te leuk. Dat we nu voor een belangrijk deel zelf kunnen bepalen hoe het wordt en dan ook nog erg duurzaam kunnen gaan wonen, daar word ik heel enthousiast van." 
Jasper
Jasper Middendorp